World Kids Co... (30-06-2018)
« Terug naar vorige pagina

10 Jaar tekenen en kleuren voor het goede doel:
WORLD KIDS COLOURING DAY 2018.

 

Op 6 mei is het de tiende verjaardag van World Kids Colouring Day. Op deze dag willen we kinderen, ouders en opvoeders aanzetten om creatief te zijn en samen te tekenen of te kleuren - en dit voor het goede doel. Voor elke tekening die gemaakt wordt, schenkt de STAEDTLER groep € 1 aan Plan International.

Elk jaar wordt er een kleurwedstrijd georganiseerd in het kader van World Kids Colouring Day. Dit jaar is het thema “Typisch!”. Waar kinderen ook zijn, ze worden aangemoedigd om aan de slag te gaan en te tekenen: thuis, op school, in de jeugdbeweging of in de opvang, het kan allemaal! Ze mogen hun verbeelding de vrije loop laten en tekenen of kleuren iets wat typisch is voor henzelf, hun omgeving, hun favoriete land of het land van hun dromen. Alle creaties kunnen ingezonden worden via de lokale website van STAEDTLER:www.staedtler.be. Hoe meer tekeningen er gemaakt worden, hoe beter: de STAEDTLER groep maakt internationaal immers tot € 50.000 vrij voor het goede doel!

Deze kleurwedstrijd gaat online op 09/04/2018 en eindigt op 30/06/2018. Campagne op sociale media start op 16/04/2018 en eindigt op 17/06/2018. Natuurlijk vallen er ook mooie prijzen te winnen: STAEDTLER Benelux schenkt in totaal 40 pakketten weg met leuk kleur- en tekenmateriaal. Meer info op www.staedtler.be. Ook zin om dit project mee te ondersteunen? Stuur een bericht naar sara.smet@staedtler.com