Huis Dinet stond voor de overname bekend voor zijn uitmuntende service. Dit kenmerk hebben we na de overname gekoesterd, maar hebben er alle andere huiskenmerken van een Lucas Creativ-vestiging aan toegevoegd, namelijk grotere gamma's, betere prijzen, meer acties, kwaliteitsinlijstingen en kaders, alsook uiterst klantvriendelijk gericht personeel dat graag uitleg verschaft bij al uw vragen.

U vindt deze Lucas Creativ telg net om de hoek bij het oude gerechtsgebouw. Uniek in deze Lucas Creativ is de mogelijkheid voor planafdruk en kopies in grote hoeveelheden. Combineer dit met een grote hoeveelheid kantoormateriaal en een sterk gamma maquettemateriaal, en je begrijpt dat veel bedrijven en zeker architecten hier kind aan huis zijn. Maar de winkel is heden zoveel meer, ons ganse assortiment kaders is hier verkrijgbaar, de winkel is zelfs uitgerust met een computergestuurde passe-partout snijmachine, zodat de door u gewenste passe-partouts kunnen worden gesneden terwijl u wacht.
Om nog maar te zwijgen over de uitgebreide collectie verf en de spectaculaire stijging van creatieve producten om al uw knutselwerk te verwezenlijken. Als bijkomende specialiteiten mag ik zeker niet de fijne schrijfwaren van merken als Parker, Waterman, Lamy, Rotring, Schaeffer, enz...., vergeten te vermelden alsook de indrukwekkende collectie creatieve papieren in allerlei formaten en kleuren. Kortom, het verhaaltje van Dinet is het verhaaltje van het pareltje van vroeger dat uitgroeit tot de diamant van de toekomst, onder de vleugels van Lucas Creativ.
:: GROTE LENTESCHOONMAAK (Alle verkooppunten) ::
GROTE LENTESCHOONMAAK EXTRA SUPERSOLDEN
Lees meer »

:: Promoties voor de maand april (Alle verkooppunten) ::
Promoties voor de maand april
Lees meer »
Welkom
:: Werken met speksteen (Alle verkooppunten) ::
Werken met speksteen onder begeleiding van Nicole
Lees meer »

:: Creatieve workshops te Zonhoven (Zonhoven) ::
Creatieve workshops
Lees meer »
Welkom
Contactgegevens

LUCAS CREATIV
Paleisstraat 12
2018 Antwerpen

Tel: 03/238.38.05
Fax: 03/216.03.54
antwerpen1@lucascreativ.be

Openingsuren

Maandag tem vrijdag
van 9.30 tot 18.00u
Zaterdag
van 9.30 tot 17.00u
Zon- en feestdagen
Gesloten

Facturatiegegevens

DINET B.V.B.A.
Paleisstraat 12
2018 Antwerpen
BTW BE 0418.368.423