Lesaffre, een naam die al honderd jaar garant staat voor een uitmuntende service en kennis, is sinds meer dan 10 jaar onder de vleugels van Lucas Creativ genesteld.

 

Het samengaan van deze twee heeft gezorgd voor een combinatie die door zowel de doorwinterde student als de ervaren kunstenaar gekend en uitermate geliefd is. 
Deze Lucas Creativ-vestiging is gehuisvest in een prachtig oud herenhuis zodat u tijdens uw aankopen kan genieten van de architectuur. Enkele privé parkeerplaatsen achter de winkel maken het makkelijk winkelen in het hartje van Gent.
Bent u aspirant of reeds volleerd architect, u vindt hier alles wat u nodig heeft voor uw maquettes en tekeningen .
Als kunstgraficus of ambachtelijk boekbinder zal u nergens in de buurt meer keuze vinden. Papier in zeer veel verscheidene soorten en de mogelijkheid om de meeste op maat te kappen.

Maar ons gamma biedt natuurlijk meer. U vindt bij ons alle verf (olie, acryl, aquarel, airbrush ...) en alle bijbehorende schildersmaterialen, allerlei soorten en kwaliteiten doeken, volledige 'stallen' vol ezels, penselen in alle maten en van elke haarsoort, je vindt het hier allemaal.
Net als een indrukwekkende verzameling kaders en wissellijsten wat het standaard gamma van de doorsnee Lucas Creativ winkel compleet maakt. Dus kom gerust langs en laat u overweldigen door de diversiteit van producten die u kan terugvinden in deze knappe winkel.

:: Promoties voor de maand september. (Alle verkooppunten) ::
Geniet van 10% korting op het schoolgerief.
Lees meer »

:: Knutseltip: leuke wenskaartjes maken. (Alle verkooppunten) ::
Werken met transferstift.
Lees meer »
Welkom
:: Cursus aquarel Lucas Creativ Merksem en Aartselaar (Alle verkooppunten) ::
Vanaf 25 september: nieuwe aquarel cursussen.
Lees meer »
Welkom
Contactgegevens

LUCAS CREATIV
Onderbergen 76a
9000 Gent

Tel: 09/223.33.06
Fax: 09/225.12.83
gent@lucascreativ.be

Openingsuren

Maandag tem vrijdag
 van 9.00 tot 18.00u
Zaterdag
van 9.30 tot 17.00u
Zon- en feestdagen
Gesloten

Facturatiegegevens

 Lesaffre Gent n.v.
Onderbergen 76a
9000 Gent
BTW BE 0421.456.189