Lucas Creativ is een meester op het gebied van inlijstingen. In tientallen jaren hebben de medewerkers een ongekend staaltje vakmanschap opgebouwd dat tot ver buiten België bekend is. Wij maken van uw schilderij , ets, poster, diploma of zelfs van een knuffelbeer een echte blikvanger. De keuze aan materialen, afmetingen en afwerkingen is ongekend groot.

In het atelier van Lucas Creativ werken ervaren medewerkers met kwaliteitsmaterialen. Zij combineren ouderwets vakmanschap met moderne technieken. Passe-partouts worden bijvoorbeeld computergestuurd - en dus uiterst secuur - gesneden, vacuüm opkleven maakt zelfs het inlijsten van zeer kwetsbaar dun papier mogelijk. Onze medewerkers gaan elke uitdaging aan, zelfs de restauratie en het vergulden van uw oude kaders en lijsten. Vanzelfsprekend behandelen wij uw dierbare bezittingen met de grootste zorg.

Lijsten zijn verkrijgbaar met :
helder glas, mat glas, ontspiegeld glas, museumglas, UV-werend glas, plexiglas en museum plexiglas.

Voorbeelden van inlijstingen? Alles kan! 

Lucas Creativ verzorgt zowel series als maatwerk en elk formaat is mogelijk. Met veel plezier lijst Lucas Creativ voor u in :
schilderijen, posters, foto's, handwerkjes, reproducties, aquarellen, tekeningen, voetbalshirts, doopkleedjes, medailles, knuffelberen, geboortekaartjes, papyrussen, diploma's, etsen, en nog veel meer ...
U kan het zo gek niet bedenken of wij plaatsten het ooit in een passende kader!

U kunt kiezen uit meer dan 1.200 verschillende kaders en 200 verschillende passe-partouts. In passe-partouts hebben we zelfs 20 verschillende kleuren in extra groot formaat (100x150) op voorraad. Ook spiegels, wissellijsten en ophangsystemen ontbreken niet in het assortiment van Lucas Creativ.

Spiegels kunnen we op maat maken en dit met de mooiste kaders. Van heel klein tot extra groot, alles is mogelijk.

Wissellijsten bieden we aan in aluminium en in hout, en dit met de verschillende soorten glas indien gewenst.

Om het geheel thuis, in uw bedrijf, op school,... af te werken kan u ook voor een compleet ophangsyteem bij Lucas Creativ terecht. De ophangsystemen van Arti Teq zijn eenvoudig om te plaatsen, dus zeer gebruiksvriendelijk. Deze ophangsystemen zijn mooi afgewerkt, zeer kwalitatief en veilig!
We bieden u in de ophangsystemen ook de mogelijkheid om uw ophangsysteem te voorzien van schilderijverlichting.

Of het nu gaat over het ophangen van een kindertekening, een reclameboodschap van uw bedrijf, een dierbare foto of een waardevol kunstwerk, als specialist in ophangsystemen biedt  Lucas Creativ steeds het gepaste concept.