De West-Vlaamse vestiging van Lucas Creativ is gevestigd op de Brugsesteenweg, dé winkelstraat voor Roeselare en omgeving. 

De winkel is voorzien van een eigen parking voor het gebouw, wat handig is om zelfs met grote kunstwerken langs te komen om in te lijsten.
Onze 4 medewerkers ter plaatse staan steeds voor u klaar bij vragen of voor een vrijblijvende prijsofferte. Wenst u liever zelf op ontdekking te gaan in ons uitgebreid gamma kan dat natuurlijk ook.

Deze Lucas Creativ-vestiging is voorzien van eigen atelier, wat garant staat voor een correcte service en een snelle levertijd voor passe-partouts en vacuüm kleefwerk. Het volledige Lucas kadergamma, meer dan 1200 kaders, wordt in de winkel tentoongespreid. U kan ook een kijkje nemen in ons groot assortiment fotokaders of wissellijsten.
De kunstschilder kan er terecht voor een zeer uitgebreid gamma van kunstschildersmaterialen van alle grote merken Talens, Winsor & Newton, Liquitex, Schmincke, enz...
Schildersdoeken vind je er in allerlei formaten, diktes en kwaliteiten. Mocht u toch uw gewenste formaat van doek niet vinden, kan u nog altijd terecht in ons huisatelier voor een doek op maat.
Ook bij de penselen heeft u uitgebreide keuzemogelijkheden, maar voor de beste prijs/kwaliteit spant ons huismerk Accente steeds de kroon.
Ezels in alle maten en gewichten vervolledigen het complete schildergamma. 

Maar vergis u niet, elke creatieve ziel kan bij ons terecht. Alle materialen voor tekenen, boetseren, spekteen bewerken, etsen, airbrushen, kalligrafie, boekbinden, enz... zijn beschikbaar.
Maar ook de knutselaar zijn we niet vergeten: parelen, kaartjes maken, handwerkjes, isomo, karton, klei, Fimo, Decopatch enz... Lucas Creativ is the place to be!

:: Promoties voor de maand augustus. (Alle verkooppunten) ::
De nieuwe collectie fantasie schoolgerief is reeds binnen.
Lees meer »

:: Knutseltip: leuke wenskaartjes maken. (Alle verkooppunten) ::
Werken met transferstift.
Lees meer »
Welkom
:: Cursus aquarel Lucas Creativ Merksem en Aartselaar (Alle verkooppunten) ::
Vanaf 25 september: nieuwe aquarel cursussen.
Lees meer »
Welkom
Contactgegevens

LUCAS CREATIV
Brugsesteenweg 363
8800 Roeselare

Tel.
051/20.83.56
Fax. 051/20.04.55
roeselare@lucascreativ.be

Openingsuren


Maandag t.e.m vrijdag
van 9.30 tot 18.00u
Zaterdag
van 9.30 tot 17.00u
Zon- en feestdagen
Gesloten

Facturatiegegevens

Mac-Inver N.V.
Brugsesteenweg 363

8800 Roeselare
BTW BE 0415.546.020