Turnhout, parel van de Kempen, heeft er sinds 2009 een nieuwe troef bij. Onze Lucas Creativ vestiging is gelegen in de Baron Frans Du Fourstraat, schuin tegenover het Heilig Graf instituut, vlakbij de oude Brepols site.

Door deze zeer centrale ligging is onze winkel makkelijk bereikbaar.
Onze winkel in Turnhout tracht u een zeer goede mix te geven van ons zeer uitgebreid gamma.
Met verven van Talens, Winsor & Newton, Daler Rowney, liquitex, enz., penselen van Accente, Da Vinci, Talens, Winsor & Newton en doeken in alle formaten en kwaliteiten, trachten wij de schilders te voorzien in elke behoefte.

Tekenaars allerhande zullen hun gading vinden in ons indrukwekkend gamma schets- en tekenmateriaal, potloden van merken als Caran D'Ache, Conté en Derwent.
We bieden ook een afdeling met ets- en drukmaterialen, met boetseermaterialen, met airbrushmateriaal en zoveel meer.

Want u moet het niet altijd zoeken in kunst
met de grote "K", zoekt u eerder een kartonnen figuur om te bewerken, of Fimo om parels te maken, of isomo om te bewerken met pailletjes, of Powertex om stoffen te bewerken, of zijdeverf van Marabu of handgeschept papier om zelf wenskaartjes te maken, of .... t' is te veel om op te noemen, maar voor  ieder creatief idee vindt u bij ons wel het gepaste materiaal.
Mogen we natuurlijk niet onze
schoolgaande jeugd vergeten in deze scholenstad bij uitstek. Want ook alle scholgerief zoals schriften, latten, passers, tipp-ex, gommen, slijpers, ....  ja, wij hebben het.
Maar we verkopen ook een zeer uitgebreid gamma maquettemateriaal, van balsa, over maquettekarton, grijsbord, x-film, acetaat, tot zelfs de bijpassende lijmen en schaalmodellen.

Ons team zal u steeds professioneel van dienst zijn bij het uitzoeken van een passende kader rond uw favoriete schilderij, uw mooiste foto's, tekeningen, diploma's, aquarellen, etsen, enz.. Want ook in deze winkel is het indrukwekkende aanbod lijsten op maat van Lucas Creativ volledig te bekijken, en worden uw kostbaarheden omgetoverd tot plaatjes waarvan u elke dag kan genieten.

:: Promoties voor de maand september. (Alle verkooppunten) ::
Geniet van 10% korting op het schoolgerief.
Lees meer »

:: Knutseltip: leuke wenskaartjes maken. (Alle verkooppunten) ::
Werken met transferstift.
Lees meer »
Welkom
:: Cursus aquarel Lucas Creativ Merksem en Aartselaar (Alle verkooppunten) ::
Vanaf 25 september: nieuwe aquarel cursussen.
Lees meer »
Welkom
Contactgegevens

LUCAS CREATIV
Baron Fr. Du Fourstraat 4 bus 3
2300   Turnhout

Tel:
014/45.35.97
Fax:
014/45.35.98
turnhout@lucascreativ.be

Openingsuren

Maandag
 van 13.00 tot 18.00u
Dinsdag tem vrijdag
van 9.30 tot 18.00u
Zaterdag
van 9.30 tot 17.00u
Zon- en feestdagen
Gesloten

Facturatiegegevens

ERISMO N.V.
Baron Fr. Du Fourstraat 4 bus 3
2300   Turnhout
BTW BE 0457.840.295